پاکت بسته بندی مخصوص قهوه
در این مقاله ابتدا به نحوه پیدایش قهوه و خواص و لاین های مختلف قهوه میپردازیم سپس به پاکت بسته بندی مخصوص قهوه میرسیم.
چگونگی پیدایش قهوه از ابتدای تاریخ
افسانه ها می گویند بیش از هزار و پانصد سال پیش در “کافا” شهری در ارتفاعات اتیوپی، چوپان جوانی به نام خالد متوجه تغییر روحیه ی بزهایش بعد از خوردن میوه های ریز و قرمز درخت “بون” (شجره البن) شد. او دوان دوان خود را به صومعه محلی خودشان رساند تا از دانایان درباره ی این اتفاق بپرسد. یکی از راهب ها دانه هایی که خالد با خود آورده بود را دم کرد و عصاره ی آن را خورد و در کمال ناباوری توانست زمان بسیار درازی را بدون احساس خستگی به عبادت بپردازد.
زمان زیادی طول کشید تا آوازه ی این نوشیدنی خاص به قاهره، دمشق، استانبول و بعدها شبهه جزیره عربستان برسد، چیزی نزدیک به نهصد سال. پس از آن بون به سفر جادویی خودش به شرق و غرب ادامه داد تا روزی که دیگر از یک طرف به جنوب شرقی آسیا و از طرفی به قاره ی آمریکا رسیده بود.
ابن سینا دانشمند بزرگ ایرانی بیش از هزار سال پیش (یعنی 1015 میلادی) در کتاب “قانون در پزشکی” از ماده ی موثر “بون” (کافئین) به عنوان بهترین ماده برای درمان افسردگی و رفع کسالت نام می برد و این اولین باری در تاریخ مکتوب بشریت است که از این گیاه یاد می شود.
در حدود ششصد سال بعد آلپینی پزشک ایتالیایی به توصیف استفاده از قهوه در پزشکی مصر باستان می پردازد.
حدود پنجاه سال بعد اولین کافی شاپ در ونیز (که در آن زمان جزء امپراتوری اتریش بود) به نام “بلو باتل” باز می شود و کمتر از نیم قرن بعد از آن قهوه توانست به نوشیدنی اول بخش بزرگی از اروپا تبدیل شود. به دلیل این محبوبیت، توجه بسیاری از مردم به انواع پاکت بسته بندی مخصوص قهوه جلب شد.
حدود چهل سال بعد (یعنی 1737 میلادی) لینه گیاه شناس سوئدی بون را زیرگونه ی Coffea دسته بندی کرد. از این پس نوشیدنی “بون” که تا پیش از آن “قهوه البن” نامیده میشد نام “کافی” به خود گرفت و در جهان عرب به خلاصه آن را قهوه نامیدند.
کشورهای برتر تولید کننده قهوه در جهان
- برزیل
- ویتنام
- کلمبیا
- اندونزی
- اتیوپی
پس از آن ها نام کشورهای مثل هندوراس، هند، اوگاندا، مکزیک، پرو و … به چشم می خورد. در ادامه به معرفی 5 کشور برتر تولید کننده قهوه می پردازیم.
برزیل
در حقیقت برزیل یک نیروگاه واقعی تولید قهوه است. این کشور تقریبآ 40 درصد از قهوه جهان را به تنهایی تولید می کند. بسیاری از مناطق برزیل دارای آب و هوای کاملاً مناسب برای کشاورزی قهوه هستند. مزارع قهوه حدود 27000 کیلومتر مربع از برزیل را پوشش می دهند که اکثریت آنها در میناس گرایس، سائوپائولو و پارانا قرار دارند.
برزیل با خشک کردن گیلاس های قهوه در آفتاب (قهوه شسته نشده) به جای شستن آنها، خود را از اکثر کشورهای تولید کننده قهوه متمایز می کند. این کشور آنقدر در تولید قهوه تأثیرگذار است که کیسههای 60 کیلوگرمی که در طول تاریخ برای صادرات دانهها از برزیل استفاده میشد، هنوز استاندارد جهانی برای اندازهگیری تولید و تجارت است.
ویتنام
ویتنام با تمرکز در درجه اول بر روی دانه های ارزان قیمت روبوستا جایگاهی در بازار بین المللی پیدا کرد. دانه های روبوستا می توانند تا دو برابر دانه های عربیکا کافئین داشته باشند و طعم تلخ تری به قهوه می دهند. اگر چه قهوه بیش از یک قرن است که در این منطقه کشت میشود، اما پس از اصلاحات اقتصادی دولت ویتنام در دهه 1990 تولید آن به شدت افزایش یافت.
امروزه ویتنام بیش از 40 درصد از تولید دانه های روبوستا در جهان را به خود اختصاص داده است. کشت قهوه در ویتنام نیز بسیار پربار است. بازده قهوه این کشور به طور قابل توجهی بالاتر از سایر کشورهای برتر تولید کننده قهوه است.
کلمبیا
قهوه کلمبیا در سراسر جهان محبوب و شناخته شده است. قهوه های تولید این کشور یک نوشیدنی مورد علاقه و منتخب، به دلیل عطر دلپذیر، طعم ملایم و میوه ای آن ارزشمند است. هر چند اخیرآ آب و هوا نقش منفی در تولید قهوه در کلمبیا داشته است با این وجود کلمبیا پس از برزیل و ویتنام به عنوان سومین تولید کننده نقش کلیدی در تجارت و صنعت قهوه در دنیا دارد.
اندونزی
قرارگرفتن این کشور در نزدیکی خط استوا، موقعیت جغرافیایی ایده آلی برای مزارع قهوه در اندونزی ایجاد کرده است. شرایط آب و هوای اندونزی برای پرورش دانه های ربوستا مناسب تر است.
برخی از کمیاب ترین قهوههای جهان غرب از اندونزی منشأ میگیرند. از جمله Kopi Luwak نوعی دانه که توسط گربه زباد نخلی خورده و دفع میشود. قهوه تهیه شده از این دانه های قهوه ممکن است بین 35 تا 100 دلار برای هر فنجان هزینه داشته باشد.
اتیوپی
اتیوپی در حقیقت خانه جغرافیایی قهوه عربیکا شناخته می شود. امروزه این نوع قهوه بیشترین فروش را در کافه ها و رستوران ها در سراسر جهان دارد. اتیوپی که بهخاطر دانههای قهوه با طعم کامل، بینظیر و با بادی بالا شناخته میشود. کشوری است که گیاه قهوه عربیکا را به ما داد. آیین درست کردن قهوه در اتیوپی یک سنت قدیمی است و بیش از 1100 سال از کشف قهوه در این کشور می گذرد.
کاشت و برداشت قهوه
دانه های قهوه معمولاً در باغچههای سایهدار و گلخانههای بزرگ کاشته میشوند. نهالها بارها سیراب میشوند و در سایه قرار میگیرند تا از تابش مستقیم نور خورشید در امان باشند. هنگامی که به اندازه کافی رشد کنند، به طور دائمی کاشته میشوند.
کاشت درخت قهوه اغلب در طول فصلهای بارانی سال صورت میگیرد تا رطوبت خاک بتواند ریشهها را تا زمانی که محکم میشوند نگه دارد.
برداشت قهوه
برداشت قهوه بسته به نوع دانه تقریباً ۳ تا ۴ سال طول خواهد کشید تا درختان قهوه تازه کاشته شده میوه دهند. این میوه که به آن “گیلاس” یا میوه قهوه گفته میشود، وقتی که به رنگ قرمز یا بنفش دربیاید رسیده و آماده برداشت است. به طور معمول در طول سال یک برداشت کلی انجام میشود اما در کشورهایی مانند کلمبیا این کار دو بار در سال انجام میشود.
برداشت قهوه به ٢ روش دستی و ماشینی صورت میگیرد:
در برداشت ماشینی کل میوهها چیده میشوند. اما مزیت چیدن به روش دستی این است که میوههای رسیده چیده میشوند.
روش خشک کردن قهوه (Dry)
جدا سازی دانه قهوه
محل پاکت بسته بندی مخصوص قهوه
با توجه به موارد ذکر شده در نحوه نگهداری مناسب دان یا پودر قهوه از جمله نکات مهم:
- نرسیدن نور به داخل پاکت
- غیر قابل نفوذ بودن در مقابل هوا و رطوبت
- چندین بار مصرف بودن پاکت قهوه
- دسترسی آسان
- استفاده راحت از محتویات داخل پاکت
با توجه به این نکات و مقایسه با سایر بسته بندی ها مرقون به صرفه ترین در دسترس ترین و ارازن ترین بسته بندی پاکت زیپ دار میباشد و همه استاندار های موجود در این محصول رعایت شده است.
پاکت بسته بندی مخصوص قهوه
امروزه با توجه به گسترش صنعت قهوه و احتیاج مبرم پاکت بسته بندی در صنعت قهوه شامل پیشرفت چشم گیری در عرصه تولید پاکت های عمومی و اختصاصی شده ایم
که به طور مثال برای دریافت پاکت های عمومی به صورت خورده فروشی به سایت زیپ پک مراجعه کنید.
و برای تولید پاکت های اختصاصی به کارشناسان ما در ارتباط باشید.
زیپ پک با آشنایی به نیازهای روز بازار قهوه توانسته محافظ خوبی برای برند و محصول شما باشد.
با استفاده از فناوری چاپ بر روی فیلمهای محافظ و در نهایت تبدیل آن به پاکت قهوه شما میتوانید
از حفظ طعم و عطر قهوه خود اطمینان حاصل نموده و در اوج جذابیت آن را به بازار عرضه نمایید.
خصوصیات پاکت بسته بندی مخصوص قهوه
مقاومت پاکت قهوه در برابر ضربه که شامل DROP TEST و DART TEST میشود.
مقاومت پاکت قهوه در برابر نفوذ رطوبت و هوا
استفاده از مواد اولیه باکیفیت جهت افزایش ماندگاری قهوه
کیفیت بالا در چاپ پاکت قهوه
پاکتهای بسته بندی مخصوص قهوه
زیبایی و جذابیت در بستهبندی همواره حائز اهمیت بوده و در بازارهای رقابتی، داشتن بستهبندی متفاوت و چشمگیر بسیار ضروری است.
پاکتهای تخصصی باکس پوچ، راهحل مناسبی برای بستهبندی محصولات قهوه به صورت مدرن میباشند.
انواع پاکت بسته بندی مخصوص قهوه
جنس پاکت قهوه باتوجه به ترکیب لایههای تشکیل دهنده آنها متفاوت میباشند.
همچنین تنوع در مدل پاکتها موجب آن میگردد که همه نیازهای مشتری برطرف گردد.
پاکتهای رایج در صنعت قهوه عبارتند از: پاکت زیپدار ایستاده، پاکت بغلگاست و پاکت باکس پوچ و پاکت دو رو متالایز زیپ گاست .
پاکت های سوپاپدار
پاکتهای باکسپوچ سوپاپدار جزو پرطرفدارترین نوع پاکتها هستند. این پاکتها هم بهصورت رنگی و با چاپ عمومی تولید میگردند که به اصطلاح به آنها پاکت عمومی گفته میشود و هم بهصورت چاپ اختصاصی با طرح اختصاصی مشتری تولید میگردد.
پاکت بسته بندی مخصوص قهوه
پاکت قهوه معمولا از جنس فویل آلومینیوم هستند که ماندگاری بیشتری به عطر و طعم قهوه می بخشد.
استفاده از سوپاپ تخلیه گاز برای این محصول نیز یکی از عوامل تاثیرگذار در حفظ کیفیت دانه قهوه است.
تست ضربهپذیری بستهبندی :
دارت تست(Dart Test):
بعضی از محصولات بدلیل داشتن زوایای نوک تیز، باعث ایجاد پارگی و آسیب دیدن لفاف بستهبندی میشوند..
ویژگی دارت تست، لفاف بستهبندی را از لحاظ ضربهپذیری اشیاء نوک تیز از سمت داخل و خارج بستهبندی ایمن میسازد.
دراپ تست(Drop Test):
جهت حفظ مقاومت بستهبندی در برابر پارگی، زمان حمل و نقل و انبارش هنگام افتادن پاکت/ بستهبندی، با استفاده از پوششهای بسیار مقاوم، قابلیت دراپ تست لفاف بستهبندی تقویت میگردد.
پوششهای تخصصی نوینپلاستیک تمام فاکتورهای لازم جهت نگهداری بهینه محصولات را هنگام تولید لفافهای بستهبندی درنظر گرفته
و باکیفیتترین بستهبندی چای و بسته بندی قهوه را در اختیار مشتریان و مصرفکنندگان نهایی کالاها قرار میدهد.
طرح چاپی و رنگ روی پاکت قهوه
طرح چاپی و رنگ روی پاکت قهوه از عوامل مهم و تاثیرگذار در جلب نظر مشتریان میباشد. اگر چه پاکت قهوه مطابق با درخواست و سفارش افراد در اندازههای مختلف تولید میشود، اما کیفیت بالای ارائه شده در این زمینه میتواند مصرف کننده انبوهی را جذب کسب و کار تولیدکنندگان نماید.
تولید پاکت بسته بندی مخصوص قهوه
برای سفارش پاکت اختصاصی باید چند مورد را در نظر بگیرید
- داشتن مجوز الزامی میباشد.
- حداقل سفارش از یک سایز 1000 کیلو گرم میباشد.
- بر اساس سایز شما تعداد طرحی که در یک ست سیلندر جا گذاری میشود توسط کارشناسان ما اطلاع داده میشود .
سخن زیپ پک در مورد پاکت بسته بندی مخصوص قهوه
امروزه مشتقات قهوه جزء سبد غذایی مصرف کننده گان زیادی قرار گرفته است.پس احتیاج به یک بسته بندی شیک از جمله نیاز های اولیه برای فروش بیشتر میباشد.
شما با داشتن پاکت بسته بندی مناسب قهوه میتوانید مصرف کننده بیشتری را به سمت خود دریافت کنید چه در خورده فروشی چه در عمده فروش قهوه سهم بیشتری از بازار نصیبتان شود.
امید که بیش روزی و پر فروش باشید.
نمونه کار چاپ سیلندر