پاکت بسته بندی آلو خشک

معرفی پاکت بسته بندی آلو خشک

پاکت بسته بندی آلو خشک، ظروف پلاستیک هستند که برای نگهداری و محافظت از آلو خشک در برابر عوامل خارجی مانند رطوبت، هوا و آلودگی استفاده می‌شوند.  بسته‌بندی آلو خشک نقش بسیار مهمی در حفظ کیفیت و تازگی این محصول ایفا می‌کند. با انتخاب نوع بسته‌بندی مناسب، می‌توان از اکسید شدن، جذب رطوبت، آلودگی و همچنین کاهش عطر و طعم آلو خشک جلوگیری کرد. بسته‌بندی‌های رایج برای آلو خشک شامل انواع پاکت‌ها مانند پلی‌اتیلن و پلی‌پروپیلن می‌شود. هر یک از این بسته‌بندی‌ها مزایا و معایب خاص خود را دارند و انتخاب مناسب‌ترین نوع بسته‌بندی به عواملی مانند نوع آلو خشک، شرایط نگهداری و مدت زمان ماندگاری محصول بستگی دارد. در این مقاله ابتدا به شهرهایی که آلو خشک تولید می‌کنند، می‌پردازیم سپس بسته بندی مناسب را بررسی میکنیم.

آلو خشک چیست؟

آلو یکی از انواع میوه‌های کشت شده در ایران است که در رنگ‌ها و انواع مختلف در نقاط مختلف کشور کشت شده و مورد مصرف قرار می‌گیرد. به عبارتی انواع آلو در ایران جزو گیاهان و میوه‌های بومی شناخته شده و علاوه بر مصارف خوراکی به عنوان میوه، خواص درمانی متعددی نیز دارند. انواع آلوی کشت شده در ایران به نام‌هایی چون آلو، آلوچه، آلو شابلون، آلو جنگلی، آلوی کوهی، آلو بخارا، آلو قیصی، زردآلو، آلو سیاه و یا حتی میوه‌هایی چون آلبالو و خرمالو شناخته می‌شوند. انواع آلو از قدیم در فرهنگ و طب ایرانی نقش قابل توجهی داشته و یکی از انواع دارویی میوه‌ها است که به وفور نیز در آشپزی مورد استفاده قرار می‌گرفته است. شهرهای شمالی کشور همچون گیلان، مازندران، گرگان و شهرهای سردسیری چون آذربایجان، کرمانشاه، لرستان و سمنان و… مهد کشت انواع آلو در کشور هستند. البته برخی انواع آلو، مثل آلوچه گستره وسیع‌تری دارد و در هرجای کشور که آب و هوای سردسیر دارد امکان کشت آن وجود دارد.

پیشنهاد می‌کنیم از مقاله پاکت بسته‌بندی حبوبات نیز دیدن فرمایید.

معرفی خواص انواع آلو خشک

آلو نه‌ تنها در آشپزی و مصرف خوراکی به عنوان میوه کاربرد دارد، بلکه در طب سنتی نیز از خواص ارزشمند آن غفلت‌نشده‌است. در باور عامه مردم پرکاربردترین خاصیت این میوه، خاصیت مسهل بودن آن و درمان بیماری‌هایی چون یبوست است. پاکت بسته بندی آلو خشک اگر مناسب باشد، در فروش این خوراکی تاثیر گذار خواهدبود.

آلوی سیاه و زرد در مقایسه با آلوی سرخ

.در متنی از ابن‌سینا نقل‌شده‌است که آلوی بستی از سیاه و زرد از سرخ موثرترند و برای درمان یبوست بهتراست

آلوی ارمنی

اما آلوی ارمنی از تمام آلوها شیرین‌تر بوده و مسهل‌تر است. کمک به درمان التهابات پوستی، ورم، تب‌بری، رفع بوی بد دهان، تقویت معده و… از جمله خواص انواع مختلف آلو خشک‌است که در متون باستانی بر آن تاکید‌شده‌است. البته یکی از پرمصرف‌ترین انواع آلوها در فرهنگ ایرانی نوع خشک‌شده آنها است؛

زردآلو خشکه

زردآلو خشک یکی از پرمصرف‌ترین انواع آن به صورت خشک‌شده در فرهنگ ایرانی است که همچنان به عنوان میان‌وعده یا افزودنی غذا پرکاربرد محسوب می‌شود.

انواع مختلف آلو خشک

به طور کلی انواع مختلف آلو بسیار مغذی و برای سلامت انسان مفید هستند؛ این نوع میوه که طعم بسیار خوبی نیز دارد، سرشار از ویتامین‌ها، ریزمغذی‌ها، مواد معدنی، فیبر و آنتی‌اکسیدان ها هستند و در بهبود بیماری‌ها و مشکلات سلامتی تاثیر بسزایی دارند. نکته جالب توجه این گروه میوه قابلیت استفاده آن به هر دو نوع تازه و خشک است که نوع خشک حتی، پرمصرف‌تر بوده و خواص بهتری نیز برای سلامت انسان دارد. همانطور که گفته‌شد یکی از رایج‌ترین خواص دارویی آلو تازه یا خشک‌شده برای درمان بیماری‌هایی چون یبوست است؛ باید گفت که تاثیر این میوه بر کاهش پوکی استخوان نیز براساس تحقیقات انجام‌شده، ثابت‌شده‌است.

فواید آلو خشک

با توجه به اینکه انواع این خوراکی نسبتا کم‌کالری هستند، انواع مختلفی از ویتامین‌ها، آنتی‌اکسیدان‌ها، فیبر و مواد معدنی را در خود جای داده‌اند که از آن جمله می‌توان به کربوهیدرات، ویتامین آ، ث، کا، پتاسیم، مس، منگنز و مقدار کمی ویتامین ب، فسفر و منیزیم اشاره کرد. البته براساس تحقیقات انجام‌شده کالری انواع خشک‌شده از میوه تازه آن کمی بیشتر‌است و به دلیل از دست رفتن آب، مقدار بیشتری ویتامین، مواد معدنی، مواد مغذی، کربوهیدرات و فیبر در آنها موجود است.

فواید آلو خشک‌ برای افزایش ایمنی بدن

آنتی اکسیدان موجود در انواع آلو موجب‌شده این میوه ایمنی بدن را در برابر انواع بیماری‌ها افزایش‌دهد؛ البته وقتی آب این میوه از دست‌می‌رود و خشک می‌شود، بر حجم آنتی‌اکسیدان موجود در آن افزوده می‌شود. به عبارتی باید گفت که این خاصیت آلوی خشک موجب کاهش التهابات و ایمنی سلول‌های بدن در برابر انواع بیماری‌ها می‌شود. آنتی‌اکسیدان پلی‌فنل در این میوه به وفور یافت‌می‌شود و این نوع آنتی‌اکسیدان نقش بسزایی در سلامت استخوان‌ها داشته و موجب کاهش خطرات بیماری‌های قلبی و دیابت می‌شود.

فواید آلو خشک‌شده برای کاهش‌قند‌خون

همانطور که گفته‌شد در انواع آلو مقادیر:

  1. کربوهیدرات
  2. قند طبیعی وجود دارد
  •  این نوع میوه خوش‌طعم و پرطرفدار با وجود اینکه کربوهیدرات دارد اما اثر قابل توجهی روی افزایش سطح قندخون انسان نخواهد‌داشت.البته اینکه این میوه با وجود دارابودن قند طبیعی و کربوهیدرات باعث افزایش قندخون نمی‌شود به دلیل ظرفیت هرمون تنظیم قندخون است. این نکته نیز جالب توجه است که مقدار زیاد فیبر موجود در آلو، به عبارتی اثرات کربوهیدرات‌ها بر افزایش قندخون را خنثی‌ می‌کند چراکه فیبر سرعت جذب کربوهیدرات‌ها را بعد از صرف غذا کاهش‌داده و به صورت آنی و سریع سطح قندخون در بدن انسان افزایش نیابد.

فواید آلو خشک‌ برای افزایش سلامت استخوان‌ها

  • وجود کلسیم در شیر و انواع لبنیات این کمک را به استخوان‌ها می‌کند تا محکم‌تر‌شده و سالم‌تر‌باشند. اما این مساله دلیل بر این نیست که خوراکی‌های دیگری در اطراف ما چنین خاصیتی ندارند.
  • میوه‌های خشک عموما سرشار از موادی هستند که به سلامت انسان کمک می‌کند و یکی از خواص انواع آلوی خشک‌شده کمک به بهبود سلامت استخوان‌هاست.
  • مطالعات انجام‌شده روی مصرف انواع این خوارکی نشان می‌دهد که این کار به کاهش خطر ناتوانی‌ استخوان‌ها کمک می‌کند. هرچند مطالعاتی نیز در خصوص بهبود بیماری‌های ناتوانی استخوان همچون پوکی استخوان در اثر مصرف آلو انجام‌شده‌است. ولی هنوز دلیل مشخصی در خصوص اثر مثبت مصرف آلوی خشک روی سلامت استخوان‌ها ارائه نشده است و این ویژگی آلوی خشک بیشتر به وجود آنتی‌اکسیدان‌ها در آن و تشکیل برخی هورمون‌های خاص در اثر مصرف این میوه خشک نسبت‌داده می‌شود.

صادرات آلو خشک بیشتر از کدام شهر است؟

شهر خرو  دومین مرکز جمعیتی و یکی از مهمترین قطب های کشاورزی دشت نیشابور است که در 18 کیلومتری شمال شرقی نیشابور در مسیر مشهد واقع‌شده‌است. شهر خرو یکی از بزرگترین تولید کنندگان محصولات باغی در سطح کشور است و آلوی بخارای خرو شهرت جهانی دارد و به‌ همین خاطر با لقب «پایتخت آلوی بخارای ایران» شناخته می‌شود. معماری بافت سنتی خرو پلکانی ست و ازین رو شهر خرو را ماسوله خراسان نامیده‌اند. و برفزارپشت‌بام ها در این فصل آلو های گسترده‌شده را می‌بینیم که از آفتاب تمنای خشک‌شدن را می‌کنند و صحنه های زیبایی را پدیدمی‌آورند. آلوهایی که توسط مردان روستا برداشت و توسط زنان زحمت کش در مسیر پوست کنی و خشک‌شدن قرار می‌گیرند.

انواع پاکت بسته بندی آلو خشک

برای بسته‌بندی آلوخشک انواع مختلفی بسته‌بندی وجود دارد مانند پاکت‌های زیپ گاست ، باکس پوچ بغل گاست و سه طرف دوخت مناسب است.

زیپ گاست

باکس پوچ

سه طرف دوخت

بغل گاست

بسته بندی آلو خشک

برای بسته‌بندی آلو خشک تمامی نکات ذکر شده می‌تواند مناسب باشد. انتخاب پاک بسته‌بندی آلو خشک مناسب به سلیقه و هزینه که مدنظر شماست، به‌راحتی از طریق سایت زیپ‌پک ممکن است. شما می‌توانید از طریق سایت زیپ پک، قیمت تعداد در کیلوهای مختلف را مشاهده کنید و به‌راحتی خرید کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *