درباره نایلون بسته بندی انواع پودر
در این مقاله قرار است ابتدا انواع پودر را بررسی کنیم و سپس به نحوه نگهداری مناسب پودرها بپردازیم و در نهایت درباره نایلون بستهبندی انواع پودر صحبت میکنیم. همهی شما برای یک بار هم ک شده از پودرها بهره بردهاید. خصوصا ک بانوان ایرانی برای تزیین غذاها و آشها هم از انواع پودرها بهره میبرند. امروزه از این محصولات استفادههای بیشتری میشود و فقط به منظور تزیین استفاده نمیشوند. به عنوان مثال پودر زعفران و یا پودر پیاز از محصولاتی هستند ک طرفداران زیادی دارند و طرز استفاده راحتتری نیز دارند. در این مقاله قرار است شما را با نایلون بسته بندی انواع پودر بیشتر آشنا کنیم.
به همین منظور توانستهاند مخاطبان زیادی را به سمت خود بکشانند. مسلما استفاده از محصولات تازهتر، دلچسبتر است و بیشتر بانوان نیز ترجیح میدهند از محصولات تازه استفاده کنند. اما بسیار پیش میآید ک جهت آشپزی وقت کافی وجود نداشته باشد و استفاده از محصولات غذایی خشک و پودر شده میتواند در زمان صرفهجویی کند. همچنین باید ذکر کنیم ک مدت زمان ماندگاری این محصولات نیز علت دیگری برای استفاده از این محصولات است. در این مقاله قرار است شما را با نایلون بسته بندی انواع پودر بیشتر آشنا کنیم.
انواع پودر
در ادامه قرار است شما را با انواع پودرها آشنا کنیم پس با ما همراه باشید.
-
انواع پودر خامه
پودر خامه یا Whipping cream با حذف آب از خامه محصولی به دست میآید که به آن خامه خشک یا پودر خامه میگویند. مقدار چربی پودر خامه به نسبت از خامههای اولیه کمتر است و بین ۴۰ تا ۷۰ درصد متغیر است و درصد آب پودر خامه از ۲% کمتر است.
-
انواع پودر دسر
پودینگ: یک نوع دسر لطیف و کاملاً شیرین است که با شیر یا آب ترکیب میشود و طعم فوقالعادهای دارد. پودینگ معمولاً با طعمهای شکلات، وانیل، کارامل، توت فرنگی، نارگیل، موز و … در دسترس است.
ژله: یک نوع دسر شفاف و لذتبخش است که با آب جوش ترکیب میشود و بعد از سرد شدن در یخچال جامد میشود. ژله معمولاً با طعمهای میوهای مثل پرتقال، توت فرنگی، آناناس، هلو و … عرضه میشود.
کارامل: یک نوع دسر خامهای و لذیذ است که با شیر گرم ترکیب میشود و بعد از سفت شدن در یخچال سرو میشود. کارامل معمولاً با طعمهای کلاسیک، شکلات، وانیل و … عرضه میشود.
پاناکوتا: یک نوع دسر ایتالیایی است که با خامه، شیر، شکر و ژلاتین تهیه میشود و بعد از سفت شدن در یخچال با سس مخصوص سرو میشود.
تیرامیسو: یک نوع دسر ایتالیایی معروف است که با خامه، پنیر ماسکارپونه، قهوه، شکر و بیسکویت تهیه میشود و بعد از خنک شدن در یخچال با پودر کاکائو روشن سرو میشود.
-
انواع پودر ژلاتین حلال خوراکی
ژلاتین مادهای است که شامل ۸۴ درصد پروتئین، ۱۴ درصد رطوبت و ۲ درصد خاکستر است که نشان میدهد این ماده فاقد قند و چربی است و تقریبا میتوان آن را پروتئین خالص در نظر گرفت.
-
انواع پودر ژله
ژلاتین یا چسب استخوان، مادهای جامد و نیمه شفاف است که معمولا طعم و مزه خاصی ندارد. این ماده به صورت ورقه ژلاتین یا به صورت پودر مورد استفاده قرار میگیرد. ژلاتین کاربردهای زیادی دارد. این ماده در صنایع غذایی، عکاسی، داروسازی و همینطور در ساخت لوازم آرایش مورد استفاده قرار میگیرد. ژلاتین در صنایع غذایی و شیرینیپزی کاربردهای زیادی دارد. خاصیت چسبندگی این ماده باعث شده تا در انواع آبنبات، ژله، مارمالاد و برخی شیرینیها مورد استفاده قرار گیرد.
-
انواع پودر سبزیجات و صیفی جات
سبزیجات به دستهای از مواد غذایی گفته میشود که میتوان آن را از هر قسمتی از گیاه که خوراکی باشد به دست آورد، قسمتهای خوراکی آن میتواند ساقه، برگ، گل، ریشه، غده و گاهی میوه باشد. فقط آن دسته از میوهها در دسته سبزیجات قرار میگیرند که شیرین نیستند مانند گوجه فرنگی، فلفل دلمهای، گیاه تخم مرغ، کدو حلوایی و انواع مختلف لوبیا.
صیفیجات دارای خواص و مواد معدنی مفید هستند. استفاده از آنها در غذای روزانه برای سلامتی بسیار مفید است و مانع از به وجود آمدن امراض مختلف میشود.
صیفیجات که رنگ زرد دارند دارای موادی به نام بتاکاروتن هستند که در بدن انسان تبدیل به ویتامین A میشوند و برای دید چشم بسیار مفیدند. باید توجه داشت که استفاده بیش از حد از این مواد رنگی موجب نازایی میشود و برای تولید مثل مضر است. صیفیجاتی که از رنگ سبز برخوردارند دارای موادی به نام کلروفیل بوده و در خون سازی نقش مهمی دارند.
-
انواع پودر شیرینی (آماده و نیمه آماده)
پودر کیک به فرآوردهای متشکل از ماده اصلی (آرد غلات) و مواد اختیاری شامل: شکر، بیکینگ پودر، طعم دهندههای مجاز خوراکی (مانند: پودر کاکائو، پودر قهوه، هل، زعفران، دارچین، زنجبیل) و اسانسهای مجاز خوراکی، مخمر، پودر تخم مرغ، سبزیها، میوهها، مغزهای خوراکی، فرآوردههای شیری مانند: شیر خشک بدون چربی و پودر آب پنیر، بهبود دهندهها بر پایه اسید لاکتیک، نمک طعام و پودر مالتو دکسترین گفته میشود.
-
انواع پودر فرآورده های لبنی
ماده غذایی که بر پایه شیر باشد را لبنیات میگویند. لبنیاتها را اصولا از شیر گاو تولید میکنند. به طور کلی فراوردههای لبنیاتی را میتوان از شیر همه پستانداران تولید کرد.
- انواع پودر کیک (آماده و نیمه آماده)
- انواع پودر نوشیدنی فوری بر پایه انواع اسانس مصنوعی
- انواع پودر نوشیدنی فوری بر پایه قهوه
- انواع پودر نوشیدنی فوری گیاهی
- انواع پودرهای فشرده شده حاوی عصاره گوشت، مرغ و سبزیجات
- بتاکاروتن به شکل پودر
- پودر انواع آش
- پودر انواع سس
- پودر انواع سوپ
- پودر آماده خمیر پیتزا
- پودر آماده انواع خمیرهای غذایی
- پودر بستنی
- پودر بیسکویتو کلوچه
- پودر پرمیت
- پودر پسته
- پودر پودینگ
- پودر پوست میوه های آجیلی
- پودر ریشه شیرین بیان
- پودر سوخاری
پودر سوخاری از تبدیل نان به پودر درشت یا ریز درست میشود. معمولا از خردهنانهای باقیمانده استفاده میشود و راه خوبی برای جلوگیری از هدررفتن نان است. رنگ انواع پودر سوخاری معمولا صورتی روشن یا قهوهای روشن است.
- پودر سیر
- پودر شیر سویا
- پودر صدف
- پودر عصاره گوشت قرمز حاوی افزودنی (خوراک انسان)
- پودر قارچ
- پودر قهوه بوداده و ساییده (پودر قهوه دم کردنی)
- پودر کازئین
- پودر کاکائو
- پودر کاکائو بدون مواد شیرین کننده
- پودر کاکائو طبیعی
- پودر کرم شکلات
- پودر کرم کارامل
- پودر گوجه فرنگی
- پودر لیموعمانی
- پودر نارگیل
- پودر و اسلایس خشک شده پیاز
- پودر هویج
- پودرادویه جات
- پودرپسته
- پودرپوست بادام
- پودرپوست خشک گردو
- پودرپوست سخت پسته
- پودرپیاز
- پودرچای
- پودرخامه
- پودرخرما
- پودرخون
- پودردسر
- پودرزرده تخم مرغ
- پودر زعفران
- پودرسیب زمینی
- پودرسفیده تخم مرغ
- پودر شکر قنادی
- پودر شیر سویا
- پودر شیر کاکائو
- پودر شیرین بیان
- پودر کامل تخم مرغ
- پودرکاکائو قلیایی شده
- پودرکتلت
- پودرکشک
- پودرکنجاله دانه های روغنی
- پودرکنسانتره پروتئینی شیر
- پودرگوشت { غیرخوراکی برای انسان }
- پودر نارگیل
- پودر نوشابه
- پودرنوشیدنی فوری کاکائویی
- پودرنوشیدنی فوری مخلوط شیر و کاکائو
- پیکینگ پودر
- پودر لباسشویی و سایر پودرهای شوینده
- رنگ های پودری
- کودها
- پودرهای شیمیایی
اهمیت بسته بندی مواد پودری
- مواد پودر به شدت آسیب پذبر هستند.
- اکسیژن به شدت در کیفیت مواد پودری تاثیرگزار است.
- ایزوله بودن
- غیر قابل نفوذپذیر بودن رطوبت
- در امان نگهداشتن از حشرات
- تبلیغات بسیار هوشمند
- راحتی استفاده از محصول داخل بستهبندی
- نمای جذاب در قفسه فروشگاهها
طراحی بسته بندی انواع پودری جات
یکی از اصول اساسی در بسته بندی پودر ادویه جات، محافظت از کیفیت و تازگی آنها در طول مدت استفاده مشتریان باشد. محافظت از خواص و ویژگیهای پودرها باید چند بعدی باشد، باید به عنوان یک استراتژی بازاریابی و همچنین رعایت اصول بهداشتی در نظر گرفته شود. در این وضعیت، تنها برندگان چنین رقابتی کسانی هستند که نه تنها ادویهای مرغوب عرضه میکنند بلکه آن را با همان کیفیت معرفی میکنند. برای همین است که علاوه بر کیفیت خوب محصولات، اهمیت طراحی بسته بندی آن نیز طی این سالها به بیشترین حد خود رسیده است. چون یک بستهبندی خلاقانه و با کیفیت است که میتواند در قفسه یک فروشگاه، محصول شما را به سادگی از رقبایتان متمایز کند.
جنس بسته بندی خود را هوشمندانه انتخاب کنید.
استفاده از بستهبندی با کیفیت و مناسب باعث افزایش اطمینان و تجربه خرید مثبت در مشتریان خواهد بود. برای این منظور، باید از انواع بستهبندی با کیفیت و مطابق با استانداردها استفاده شود. در بستهبندی باید دقت شود که هیچگونه خسارتی به محصول وارد نشود. با انتخاب مناسب جنس و متریال بستهبندی، محصول بهترین محافظت را در برابر خطراتی مانند شکستگی، نفوذ آب، تغییر رنگ و ضربههای مختلف دارد. استفاده از بستهبندی مناسب نه تنها امکان حمل و نقل مناسب را فراهم میکند، بلکه با تبلیغات و تصاویر جذاب و با کیفیت، نقش اساسی در شناخت برند و شناخت محصول دارد.
در انتخاب پاکت بسته بندی این موارد را در نظر بگیرید:
- از خلاقیت بهره بگیرید.
- در شکل بسته بندی دقت کنید.
- بسته بندی انتخاب کنید که جلب توجه کند.
- بسته بندی ای انتخاب کنید که هویت برند را ارتقا دهد.
- بسته بندی باید جذابیت بصری داشته باشد.
- بسته بندی در نگاه اول باید صداقت و ارزش را منتقل کند.
- رنگهایی مرتبط با محصول خود انتخاب کنید.
بهترین نوع بسته بندی پودر ها
- سرعت بسته بندی پاکتهای زیپ دار به مراتب بیشتر از بسته بندی مقوایی است.
- هزینه بستهبندی پاکت های زیپ دار بویژه در تیراژ (بالا،پایین) کمتر از بسته بندی مقوایی است.
- از دیدگاه مصرف کننده، بسته بندی پاکت زیپ دار بهداشتیتر از بسته بندی مقوایی است.
بنابر دلایل بالا اگر فقط تولید را درنظر بگیریم کیسه به جعبه ترجیح دارد. نوع متداول بسته بندی مواد غذایی پودری، حبوبات و غلات در اروپا و آمریکا کیسههای آلومینیومی یا پلاستیکی ایستا با درب زیپ کیپ هستند.
از جمله مزیت پاکت زیپ دار:
استراکچر آنها به گونهای است که تا زمان مصرف آخرین دانه از محصول، قابلیت ایستادن دارند. بنابراین میتوان به عنوان ظرف اصلی از آنها برای نگهداری و مصرف محصول استفاده نمود. همچنین وجود درب زیپ کیپ موجب سهولت نگهداری از محصول میشود. بنابراین باید در آینده نه چندان دور منتظر ورود گسترده این نوع از بسته بندی به بازار ایران نیز باشیم. اما فعلا به بررسی کیسه سلفونی و جعبه مقوایی خواهیم پرداخت.
انتخاب پاکت بسته بندی زیپ دار
با توجه به توضیحاتی که در بالا دادیم و به این نتیجه رسیدم که بهترین انتخاب بسته بندی انواع پودر پاکت زیپ دار است. حالا نکته مهم اینه که از کجا بسته بندی با کیفیت و دائمی در سفارشهای خورده بتوانید پیدا کنید،که سایت زیپ پک بهترین انتخاب است. با وجود تنوع بسیار بالای پاکت های زیپ دار موجود در سایت شما میتوانید با مطالعه دقیق به پاکت مد نظرتون برسید و تضمین سایت زیپ پک به شما موجودی دائم محصول ها است.
اما دوستانی که در نظر دارند یک کار اختصاصی سفارش دهند میتوانند با کارشناسان ما تماس بگیرند و در ارتباط باشند.