پیشنهادات برای بسته بندی پرسود در خانه

پیشنهادات برای بسته‌بندی پرسود در خانه


خوب بگذارید با یک مثال پیش برویم کسی را در نظر بگیرید که در شهر رفسنجان زندگی می‌کند پس یکی از بهترین انتخاب‌ها برای او می‌تواند بسته‌بندی پسته باشد چرا؟
چون در این شهر سالانه میزان زیادی پسته برداشت می‌شود و اگر این فرد کار بسته‌بندی و پخش پسته را در سراسر کشور از این منطقه شروع کند می‌تواند به راحتی پسته را از باغداران شهر با قیمت عمده خریداری کند و سپس بسته‌بندی کند و پخش نماید،اگه بخوام خیلی ساده بگویم همه محصولات ,بسته‌بندی‌ها می‌توانند پرسود باشند و اگر فکر می‌کنید محصولی پرسود نیست همیشه می‌توانیم به یک یا چند نفر را ببینیم که از همان محصول ثروت بسیاری به دست آوریم. با فروشگاه پاکت بسته بندی زیپ پک همراه باشید تا به بررسی بسته‌بندی پرسود در خانه بپردازیم.

از جمله محصولاتی که سود زیادی دارند و برای مشاغل خانگی گزینه مناسبی هستند

  • بسته‌بندی خشکبار
  • بسته‌بندی میوه و تره بار
  • بسته‌بندی گیاهان دارویی
  • بسته‌بندی ادویه‌جات
  • بسته‌بندی غلات
  • بسته‌بندی حبوبات
  • بسته‌بندی سوسیس
  • بسته‌بندی کالباس

پیشنهاد زیپ پک: اگر به دنبال نحوه بسته بندی سبزی خشک هستید این مقاله را در زیپ پک بخوانید.

از جمله محصولاتی که به دلیل کیفیت بالای محصول شناخته شده هستند؟


 میوه خشک به صورت تک میوه و مخلوط: مازندران گلستان گیلان تهران تبریز ارومیه مشهد و بسته‌بندی آنها نیز درهمانجا صورت می‌گیرد.
سبزی خشک: تقریباً تمامی نقاط کشور تهیه می‌شود و بسته‌بندی  می‌شود.
خرما: کرمان فارس هرمزگان تولید و بسته بندی می‌شود.
زرشک:در خراسان جنوبی تولید و همینطور بسته بندی می‌شود.
کشمش: تاکستان ملایر کاشمر تولید کننده اصلی این محصولات هستند.
آلو خشک:بیشترین تولید در نیشابور است و درهمانجا بسته‌بندی می‌شود.
آلبالو خشک: قزوین تبریز این محصول را ارائه می‌دهند.
بسته‌بندی آلوچه خشک: مازندران گلستان سمنان مراغه
توت خشک: در مشهد بیرجند یزد تولید و بسته‌بندی می‌شوند.
پسته:رفسنجان دامغان بسته بندی می‌شوند.
بادام درختی: در سمنان چهارمحال بختیاری تولید و بسته‌بندی می‌شوند.
بسته‌بندی فندق: گیلان مازندران قزوین

پاکت زیپدار گاست دار گزینه مناسبی برای بسته بندی این مواد به شمار می‌آید.

نکته مهم

هر چقدر ما بتوانیم محصولات بسته‌بندی شده خود را در بازارهای بزرگتر مثل بازارهای صادراتی معرفی کنیم به طبع بسته‌بندی پرسود در خانه می‌رسیم. اما این به این معنی نیست که فکر کنیم ابتدا باید همه چیز برایمان مهیا باشد تا کار بسته‌بندی را شروع کنیم بلکه قدم اول شاید برای شما این باشد که به صورت خانگی شروع کنید.

بسته‌بندی میوه های خشک شده یا پودر شده

  •  پرتقال خشک‌شده
  •  سیب خشک‌شده
  • کیوی خشک‌شده
  •  کشمش
  •  هلوی خشک‌شده
  • شلیل خشک‌شده
  • گیلاس خشک‌شده
  • توت فرنگی خشک‌شده
  • لیموی خشک‌شده
  • خربزه خشک‌شده
  • خرمالوی خشک‌شده
  • سبزیجات خشک‌شده

کشور ایران در زمینه تولید میوه و سبزیجات و سیفیجات به صورت چهار فصل این محصولات را به صورت عمده تولید می‌کند و بخش زیادی از این محصولات کشاورزی به کشورهای همسایه و دور و نزدیک صادر می‌شود پس اگه روی بسته‌بندی میوه‌جات و سبزیجات خشک شده خوب کار کنیم بدون شک کشورهای دیگر خواهان این محصولات هستند

نحوه بسته‌بندی حبوبات

  •  دانه سویا و بسته‌بندی آن
  •  نخود آبگوشتی و بسته‌بندی
  • بادام زمینی بسته‌بندی آن
  • باقالا بسته‌بندی آن
  • نخود فرنگی بسته‌بندی 
  • ماش و بسته‌بندی آن
  • عدس بسته‌بندی آن
  • بسته‌بندی لپه
  • لوبیا

شهر آستان اشرفیه استان گیلان یکی از بزرگترین تولید کننده بادام زمینی در ایران است پس کسی که در این شهر زندگی می‌کند یکی از بهترین محصولات برای بسته‌بندی دسترس اوست و حتی می‌تواند روی فرآورده‌های دیگر بادام زمینی مثل کره بادام زمینی هم کار کند.

طرز بسته‌بندی غلات

  •  برنج و بسته‌بندی
  •  گندم و بسته‌بندی 
  •  جو و بسته‌بندی آن
  •  ذرت و بسته‌بندی آن

با این دسترسی بسیار مناسب به برنج می‌توان کار بسته‌بندی برنج را به صورت خانگی شروع کرد این شروع بسته‌بندی معمولاً کیسه‌ای مناسب است و به مرور می‌توانید بسته‌بندی خود را بهتر کنید مهم‌تر از بسته‌بنی در همه کارها صداقت و رضایت مشتری است که باعث رشد و برکت کسب و کارتان می‌شود

چگونه ادویه جات را بسته‌بندی کنیم؟

  •  فلفل و بسته‌بندی آن
  •  زردچوبه‌
  •  زعفران و بسته‌بندی آن
  • هل و نحوه بسته‌بندی
  •  دارچین
  • زنجبیل
  • آویشن
  • زیره
  •  پاپریکا
  •  پودر
  • پیاز بسته‌بندی
  • پودر سیر
  • پاکت بسته‌بندی مناسب برای بسته بندی ادویه را از زیپ پک تهیه فرمایید.

بسته‌بندی گیاهان داروئی

  •  گل گاوزبان
  •  نعنای فلفلی خشک
  • فرآورده‌های آلوئورا
  •  چای کوهی
  •  غنچه گل محمدی
  • بسته‌بندی میخک

تنوع گیاهان دارویی بالاست و شما بر اساس و ظرفیت و موقعیت جغرافیایی و روابطی که دارید بررسی کنید بسته‌بندی کدام گیاه دارویی پرسودتر است،البته ما بیشتر بحث سود را پولی می‌بینیم بلکه سود بیشتر می‌تواند زمان کمتر گذاشتن انرژی کمتر گذاشتن هم باشد

مزیت کار بسته‌بندی این است که هیچ محدودیتی ندارد و می‌توان به صورت خانگی و صنعتی کار کرد

بسته‌بندی مشاغل خانگی پر سود

ما تو این مقاله سعی کردیم نواع محصولایی که برای کسب و کارهای خانگی می‌توانند مناسب باشند رو بررسی کنیم و اینکه شما کدوم از این محصولات رو انتخاب کنید کاملاً بستگی به شما و علایق شخصی شما داره،اما برای همین بسته‌بندی‌های کوچک خانگی یا صنعتی برای اینکه نتیجه بهتری از کار بگیریم احتیاج به ابزارآلات بسته‌بندی داریم

ابزار آلات بسته بندی خشکبار

در حوزه بسته‌بندی خشکبار اگه شما تصمیم گرفته‌باشید به حرفه‌ای‌ترین حالت ممکن بسته‌بندی انجام بدید در کنار خرید پاکت زیپ‌دار حتماً به یک دستگاه دوخت‌حرارتی احتیاج دارید حالا شما با توجه به  تعداد بسته‌بندی‌ میتواندی دستگاه‌دوخت‌حرارتی انتخاب کنید:

اگه شما در حوزه بسته‌بندی خشکبار به صورت عمده کار می‌کنید در کنار خرید کیسه‌های کامپوزیت کرافت یا سفید یا کیسه صدفی می‌توانید برای پلمپ کردنش از سردوز استفاده کنید. بی شک این یکی از بسته‌بندی پرسود در خانه به‌حساب می‌آید.

بسته‌بندی وکیوم

بسته‌بندی وکیوم به چند دلیل مهم استفاده می‌شود:
1. افزایش ماندگاری: وکیوم کردن با خارج کردن هوا از بسته، میزان اکسیژن موجود را کاهش‌می‌دهد. اکسیژن یکی از عوامل اصلی فساد مواد غذایی است، زیرا باعث رشد باکتری‌ها و قارچ‌ها می‌شود. با کاهش اکسیژن، رشد این میکروارگانیسم‌ها کند‌شده و عمر مفید محصول افزایش می‌یابد.
2. جلوگیری از سوختگی انجماد:در صورت انجماد به روش معمول، ممکن است دچار سوختگی انجماد شود (تغییر رنگ و بافت). وکیوم کردن با ایجاد یک لایه محافظ، از تماس مستقیم با هوای سرد فریزر جلوگیری کرده و مانع از این مشکل می‌شود.
3. حفظ کیفیت و طعم: وکیوم کردن با جلوگیری از تبخیر رطوبت ، باعث حفظ طعم، بافت و ارزش غذایی آن می‌شود. این امر به خصوص در طولانی مدت بسیار اهمیت دارد.
4. کاهش رشد باکتری‌های هوازی:برخی از باکتری‌ها برای رشد به اکسیژن نیاز دارند (باکتری‌های هوازی). با کاهش میزان اکسیژن در بسته‌بندی وکیوم، رشد این باکتری‌ها محدود‌شده و خطر آلودگی کاهش می‌یابد.
5. کاهش فساد چربی: اکسیژن می‌تواند باعث اکسیداسیون چربی‌های موجود  منجر به تغییر طعم و بوی نامطبوع می‌شود. بسته‌بندی وکیوم از این فرآیند جلوگیری می‌کند.
6. حفظ ظاهر و رنگ : وکیوم کردن به حفظ رنگ طبیعی کمک می‌کند و از تغییر رنگ ناشی از تماس با هوا جلوگیری می‌کند.
7. بهبود نگهداری و حمل و نقل: بسته‌بندی وکیوم باعث ایجاد بسته‌های جمع و جور و محکم می‌شود که نگهداری و حمل و نقل آن‌ها آسان‌تر است.
برای بسته‌بندی گوشت،مرغ،ماهی،کالباس بهتر است از دستگاه وکیوم استفاده شود

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *