پاکت بسته بندی آلبالو خشک

پاکت بسته بندی آلبالو خشک

آلبالو خشک بسیار خوشمزه است و طرفدار زیادی دارد و به عنوان یک میان وعده عالی از آن می توان استفاده کرد. در این مقاله ابتدا به خاصیت های خوب و مفیدی که آلبالو خشک دارد می تواند سلامتی ما را تامین کند از جمله، سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند باعث کاهش قند خون و کاهش کلسترول می شود را بررسی میکنیم سپس به پاکت بسته بندی آلبالو خشک میپردازیم.

خواص آلبالو خشک

به طور کلی ، آلبالو خشک مزایای بی شماری دارد به همین دلیل باید به پاکت بسته بندی آلبالو خشک توجه بسیار زیادی کنید . در ادامه به برخی از مزایای آلبالو خشک اشاره میکنیم .

1. درمان پوکی استخوان

آلبالو خشک منبع مناسبی از بور است؛ بور بر فعالیت آنزیم‌های دخیل در متابولیسم کلسیم، منیزیم و ویتامین D تأثیرگذار است. وجود بور و ویتامین D در آلبالو سلامت استخوان‌ها را تأمین می‌کند. همچنین عملکرد آن مشابه استروژن است؛ که از پوکی استخوان بعد از یائسگی جلوگیری می‌کند.

2. خواص آنتی‌اکسیدانی

آلبالو حاوی آنتی‌اکسیدان‌های شگفت‌انگیزی است از جمله:

  • آنتو سیانین، که سرعت رشد سلول‌های سرطانی را کاهش می‌دهد.
  • فیتوکمیکال، که از بروز بیماری‌های مختلف جلوگیری می‌کند.
  •  فلاونول، که گردش خون و سلامت قلب را بهبود می‌بخشد. هم‌چنین فشارخون را کاهش داده و باعث سلامت مغز می‌شود.

3. خواص آلبالو برای درمان دیابت

آلبالو خشک حاوی نوعی آنتی اکسیدان به نام کورستین است؛این ماده با تنظیم میزان انسولین و گلوکز خون می‌تواند باعث کاهش قند خون در افراد مبتلابه دیابت نوع دو شود.در ضمن آنتوسیانین‌های موجود در آلبالوی خشک باعث کاهش قند خون ناشتا در افراد مبتلابه دیابت می‌شود.

4. جایگزین استامینوفن

مصرف آلبالو خشک فعالیت آنزیم سیکلو اکسیژ ناز را محدود می‌کند. این آنزیم، مهم‌ترین نقش در ایجاد فرآیند التهاب و احساس درد را بر عهده دارد. این آنزیم به‌وسیله ی بسیاری از داروهای مسکن مهار می‌شود. درنتیجه با مصرف آلبالوی خشک می‌توان تا حدودی به اثرات استامینوفن و ایبوپروفن دست یافت.

با توجه به اینکه این میوه بتواند این ویژگی خود را حفظ کند ، نیازمند آن هستید که از پاکت بسته بندی آلبالو خشک مناسبی استفاده کنید .

5. خوابی خوش با مصرف آلبالو خشک

اگر از بی‌خوابی رنج می‌برید، یک ساعت قبل از خواب یک‌مشت آلبالو  خشک را میل کنید.این میوه دارای مقدار قابل‌توجهی ملاتونین است. ملاتونین، یک آنتی‌اکسیدان قوی است که در غده پینه آل مغز تولید می‌شود و به تنظیم الگوی خواب کمک می‌کند.

6. لاغری و کاهش وزن

  • آلبالو خشک دارای کربوهیدرات و فیبر قابل‌توجهی است که باعث کاهش اشتها و جلوگیری از پرخوری می‌شود. همچنین با افزایش چربی سوزی بدن به لاغری و کاهش وزن کمک می‌کند.
  •  آنتو سیانین های موجود در آلبالو چربی سوزی را افزایش می‌دهد و برای لاغری و کاهش چربی‌های شکم مؤثر است.

7. فعالیت ضد سرطانی

فلاونوئیدها، کاروتنوئیدها، ویتامین‌های A و C ترکیبات ضد سرطانی بسیار قوی هستند که در این میوه وجود دارند و به‌طور مؤثری از رشد سلول‌های سرطان‌زا و افزایش رادیکال‌های آزاد که منجر به تولید سلول‌های سرطانی جدید می‌شوند، پیش‌گیری می‌کنند.
2. فیبر موجود در آلبالوی خشک از کاهش خطر سرطان روده‌ی بزرگ جلوگیری می‌کند. همان‌گونه که می‌دانید وجود فیبر باعث کاهش وزن می‌شود. اضافه‌وزن یکی از عوامل افزایش خطر ابتلا به انواع سرطان‌هاست.

استفاده از یک پاکت بسته بندی آلبالو خشک مناسب میتواند این خاصیت آلبالو خشک را برای شما حفظ کند .

8. آلبالو خشک و سرماخوردگی

1. آلبالوی خشک حاوی مقدار زیادی ویتامین C هست، که باعث تقویت سیستم ایمنی بدن در برابر سرماخوردگی، آنفولانزا و سرفه می‌شود.همچنین با بال بردن جذب بیشتر آهن، مقاومت بدن را در برابر عفونت‌ها و بیماری‌های ویروسی افزایش می‌دهد.

9. آلبالو در بارداری

از خواص بی نظیر آلبالو خشک برای سلامتی مادران باردار می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • از شایع ترین مشکلات دوران بارداریبروز یبوست است. آلبالوی خشک به واسطه ی فیبر بالایی که دارد مانع از بروز یبوست می‌شود.
  • آنتی‌اکسیدان‌ها و آنتی سیانین های موجود در آلبالوی خشک، خطر ابتلا به فشارخون در دوران بارداری را کاهش می‌دهد.
  • همچنین ملاتونین موجود در آلبالو به درمان بی‌خوابی و بهبود کیفیت خواب زنان باردار کمک می‌کند.

سعی کنید برای نگه داری این میوه ، از پاکت بسته بندی آلبالو خشک استفاده کنید که بتواند تمامی مزایای این میوه را برای شما حفظ کند .

چه کسانی نباید آلبالوی خشک بخورند؟

افرادی که از ورم روده و مشکلات معده رنج می‌برند، از خوردن آلبالو خودداری کنند؛ چراکه آلبالو ترش است و سلولز موجود در آن دیرهضم می‌شود. این افراد بهتر است از آلبالو به‌صورت کمپوت و مربا استفاده کنند.

چرا باید میوه خشک‌کنیم؟

همان‌گونه که می‌دانید یک فرد برای حفظ سلامتی و تأمین انواع ویتامین‌ها و مواد معدنی موردنیاز باید روزانه 2-3 واحد میوه مصرف کند. یکی از مشکلاتی که باعث عدم دسترسی ما به میوه ای مانند آلبالو می‌شود، در دسترس نبودن این میوه در فصل‌های سرد است. اما این مشکل به‌راحتی قابل حل‌شدن است؛ ما می‌توانیم در فصل‌های سرد از میوه خشک‌شده استفاده کنیم؛ زیرا مواد مغذی موجود در آنها تفاوت چندانی با میوه تازه ندارد.

نحوه خشک کردن آلبالو

روش اول: خشک‌کردن در آفتاب(بدون هسته)

1. ابتدا دم آلبالوها را بگیرید و بدون شستن آن‌ها را روی پارچه‌ای پهن کنید. و به مدت 2 روز زیر نور آفتاب قرار دهید.
2. سپس با فشار دست بدون آن که به بافت آلبالو آسیب برسد هسته‌های آن را خارج کنید.
3. آلبالوها را با آب سرد شست و شو داده و آن‌ها را آب کش کنید.
4. بعد از خروج آب اضافی آن‌ها را مجددا روی سینی پهن کنید و به مدت یک روز در محیط خانه یا بیرون بگذارید تا خشک شوند.

روش دوم: خشک‌کردن در آفتاب(با هسته)

1. دم آلبالوها را گرفته و آن‌ها را با احتیاط به‌گونه‌ای که له نشوند بشویید تا سم و گرد و خاک از روی پوست آن‌ها پاک شود.
2. به میزان دلخواه به آلبالوها نمک بزنید.
3. در ادامه آن‌ها را روی پارچه‌ای به‌گونه‌ای که روی یکدیگر انباشته نشوند بچینید و مقابل آفتاب قرار دهید.
4. بعد از گذشت 2 الی 3 روز آلبالوها خشک می‌شوند و آن‌ها را به داخل بیاورید.

روش سوم خشک‌کردن در فر

1.ابتدا آلبالوها را با آب‌خنک بشویید و ساقه‌های آن را جدا کنید و با یک دستمال یا حوله خشک‌کنید.
2. سپس هسته‌های آن را یا با نصف کردن آلبالو و یا با استفاده از یک دستگاه خارج کننده هسته‌جدا کنید.
3. آلبالوها را روی یک صفحه‌ی شیرینی‌پزی به‌گونه‌ای که روی یکدیگر انباشته نشوند بچینید.
4. برای جلوگیری از جمع شدن آلبالوها در حین خشک شدن یک توری گرد مخصوص پیتزا روی آن‌ها قرار دهید.
5. دمای فر را روی 74 درجه سانتی گراد و برای مدت‌زمان 3 ساعت تنظیم کنید.
6. پس‌ازآن که آلبالوها کمی چروکیده شدند دمای فر را به 57 درجه کاهش دهید.
7. با خشک شدن قسمت‌های رویه آن‌ها را جابه‌جا کنید تا قسمت‌های زیرین نیز خشک شوند.

مقایسه ارزش غذایی آلبالوی خشک و تازه

  • 100گرم از آلبالوی خشک 350 کالری انرژی دارد، درحالی‌که همان مقدار از آلبالوی تازه تنها 68 کالری انرژی دارد.
  • فیبر موجود در آلبالوی خشک، 3 برابر آلبالوی تازه است.
  • کلسیم موجود در 100 گرم آلبالو خشک 196 گرم است؛ حتی بیشتر از کلسیم موجود در شیر و 4 برابر کلسیم در آلبالوی تازه است.
  • وجود آهن در آلبالوی خشک 4 برابر موجود در آلبالوی تازه است.

با توجه به مزایای آلبالوی خشک ، باید به پاکت بسته بندی آلبالو خشک بسیار دقت کنید .

طرز تهیه لواشک آلبالو

1. ابتدا آلبالوها را بشویید و داخل قابلمه ریخته و همان‌طور که خیس هستند روی آن‌ها نمک بپاشید.
2. آلبالوی نمک‌پاشی شده را روی شعله بگذارید تا پخته شوند.
3. وقتی‌که آلبالوها پخته شدند شعله را خاموش‌کنید و اجازه دهید تا خنک شوند.
4. آلبالوها را با دست له کنید و آن‌ها را از صافی رد کنید.
5.حالا یک نایلون کف سینی پهن کرده و مایه لواشک را داخل آن بریزید.
6. سینی را جلوی آفتاب بگذارید تا لواشک خشک شود.
7. بعد از گذشت 2-5 روز لواشک قابل‌استفاده است.

خواص آب‌آلبالو

  1.  خاصیت اشتها آور دارد.
  2. برای کسانی که خارش پوستی دارند مؤثر است.
  3.  چربی خون، فشارخون و قند خون را کاهش می‌دهد.
  4. برای افراد دارای چربی شکمی مناسب است.
  5. نیروبخش و اثر ضدعفونی‌کننده بر روده‌ها دارد.

موارد استفاده از آلبالوی خشک‌شده

آلبالو خشک‌شده جزء تنقلات پرطرفدار است که می‌توان از آن برای تزیین و استفاده در کیک‌ها و بستنی‌های مختلف نیز استفاده کرد.
هم‌چنین می‌توان جایگزین مناسبی برای انواع قند در بیماران دیابتی باشد.

بسته بندی آلبالو خشک

با توجه به خواص بسیار زیاد آلبالو خشک و مزه بسیار عالی این محصول طرفداران بسیاری دارد.

حالا وقت آن است که به بسته بندی آلبالو خشک بپردازیم.

مطمئنن شما با بسته بندی مناسب این محصول سهم بیشتری از بازار را به سمت خود آورده اید.

نکات مهم پاکت بسته بندی آلبالو خشک

برای بسته بندی آلبالو خشک نکاتی مهم است که شرح ذیل میباشد:

  • در امن بودن محصول از نفوذ هوا و رطوبت
  • محافظت از محصول در برابر حشرات
  • مقاومت در مقابل ضربه و خراش
  • قابلیت چندین بار مصرف بودن بسته بندی
  • چاپ پذیر بودن

از جمله عوامل مهم و مفید هر بسته بندی میباشد.

چرا پاکت زیپ دار به عنوان پاکت بسته بندی آلبالو خشک مناسب است؟

امروزه با توجه به نیاز های اصلی تویلد کننده های محصولات اولین و مهم ترین اصل در بسته بندی برایشان فضای کم در انبارش بسته بندی ها میباشد.

با وجود بسته بندی های موجود در ایران بهترین بسته بندی پاکت زیپ دار میباشد.که مهم ترین دغدغه تولید کننده ها و تأمیین کننده را بر طرف میکند.

پاکت بسته بندی زیپ دار تمام نکاتی که در بالا عرض شد را پوشش میدهد

پس بهترین بسته بندی برای آلبالو خشک پاکت بسته بندی زیپدار میباشد.

معرفی یکی از بهترین پاکت بسته بندی آلبالو خشک

با توجه به نیاز مصرف کننده و خریدارن پاکت های بسته بندی بیشتر پاکتی که برای بسته بندی آلبالو خشک مورد استفاده قرار میگیرد

پاکت شفاف متالایز و دو رو شفاف سه طرف دوخت میباشد.

سخن زیپ پک در مورد پاکت بسته بندی آلبالو خشک

شما عزیزانی که در عرصه آلبالو خشک فعالیت دارید بهترین انتخاب برای شما اینه که از فله فروشی محصول به سمت بسته بندی آلبالو خشک در اوزان متنوع رو بیاورید که این امر رشد چشم گیری در فروش شما و در نهایت در سود حاصل از فروش به وجود می آورد.

شاید دوست داشته باشید: پاکت بسته بندی پاستیل 

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *